Ser du etter JUUL Device?

Vi har fullstendig gått over til ZIIP da vi har hatt overveldende god tilbakemelding fra kunder. De aller fleste av våre tidligere juul-brukere har gått fullstendig over til ZIIP og ZIIP-Pods.

ZIIP fungerer akkurat på samme måte som JUUL, men har litt bedre batterikapasitet. 

Se ZIIP device og video her ZIIP Device

 

Fra form, til teknologi, til smak, er JUUL kjent for å være ledende i industrien. Det er ingen knapper eller brytere. JUUL-enheten er en fordamper som har regulert temperaturkontroll og bruker en JUUL-pod fylt med en proprietær e-væskeformula som kombinerer glyserol, propylenglykol, naturlige oljer, ekstrakter og smak, og nikotin. 

Disse egenskapene er unike for JUUL, og lar deg oppleve frihet fra stresset med sigaretter og lukt. Ved å imøtekomme sigarettlignende nikotinnivåer, gir JUUL tilfredsstillelse med å oppfylle kravene til røykere som ønsker å bytte fra røyking sigaretter.

JUUL utklasserer tobakksigaretter på alle punkter. Det er helsemessig langt bedre, mye billigere, og fungerer mye bedre i sosiale sammenhenger da det ikke har den tunge tobakklukten som vanlig tobakksigaretter fører med seg. 

JUUL har ennå ikke fått lisens til å selge i Norge. Det er derfor forbudt for norske bedrifter å importere og selge. Da vi er etablert i Nederland, kan du derfor bestille fra oss som privatimport til eget bruk, helt lovlig!

Hva som ligger i privatimport er en skjønnspørsmål, men det skal være tydelig at du skal kun importere uten hensikt å selge videre. Det må derfor regnes som lovlig å importere inntil 2-3 juuls og ca 100 pods ber bestilling per ca 3 måneder. Det er da også tatt i betrakning at du ønsker å gi bort juul (pods) til venner. 

Videon under gir en god forklaring på forskjellen på juul og røyking. 

Prisen som sammenlignes er langt ifra prisforskjellen på røyk og juulbruk i Norge. Spesielt da dersom du kjøper JUUL og pods fra oss, da vi tilbyr dette til en meget god pris. 

 

Se JUUL i Sverige

Se JUUL i Danmark

 

 

Judge.me Verified Reviews Badge
146
Verified Reviews
FAST SHIPPING ACROSS EU + EEA
GIFTS ON EVERY ORDER ABOVE 50 EUROS
Genuine Product Guarantee
Secure Shopping Guarantee
Handlevogn cart 0
You have successfully subscribed!