Vi har hjulpet over 10 000 nordmenn med røykeslutt ved hjelp av våre produkter. Forskning viser at du har over 3 ganger så stor sjans for å klare å slutte med tobakksrøyk ved hjelp av e-sigaretter og da spesielt podsystemer som minner mer om røyk enn andre varer. (se studie)

 

 

Bildet er ekkelt, men vi ønsker å vise frem dette bildet for å fremstille hva som faktisk skjer med lungene dine dersom du fortsetter å røyke. Du puster inn store mengder med tjære som inneholder over 4000 farlige kjemikalier, der mange er kreftfremkallende, og noen er til og med radioaktive. 

 

Bildet er en ekte lunge som ble defekt etter 20 sigaretter røkt i 30 år.

Vi har hjulpet over 10.000 nordmenn med å slutte å røyke

Dette er hva du kan forvente når du slutter med tjære-røyk og begynner med vanndamp i stedet fra disposables / ZIIP-pod system.

Trenger du hjelp til produktanbefalning eller å komme i gang? Vennligst kontakt oss på support@evaeske.no 

Etter 1 time

Om så lite som 20 minutter etter at den siste sigaretten er røkt, synker hjerterytmen og går tilbake til det normale. Blodtrykket begynner å synke, og sirkulasjonen kan begynne å bli bedre.

Etter 12 timer

Sigaretter inneholder mange kjente giftstoffer, inkludert karbonmonoksid, en gass til stede i sigarettrøyk.

Denne gassen kan være skadelig eller dødelig i høye doser og forhindrer at oksygen kommer inn i lungene og blodet. Ved innånding i store doser på kort tid kan kvelning oppstå på grunn av mangel på oksygen.

Etter bare 12 timer uten sigarett, renser kroppen seg for overflødig karbonmonoksid fra sigarettene. Karbonmonoksydnivået går tilbake til normalt og øker kroppens oksygennivå.

Etter 1 dag

Bare 1 dag etter å ha sluttet å røyke, begynner risikoen for hjerteinfarkt å avta.

Røyking øker risikoen for å utvikle hjertesyktom ved å senke bra kolesterol. Røyking hever også blodtrykket og øker blodproppene, noe som øker risikoen for hjerneslag.

I løpet av denne korte tiden vil en persons oksygennivå ha steget, noe som gjør fysisk aktivitet og trening lettere å gjøre, noe som fremmer hjerte-sunne vaner.

Etter 2 dager

Røyking skader nerveenderne som er ansvarlige for sansene for lukt og smak. På så lite som 2 dager etter å ha sluttet, kan det hende at en person merker en luktesans og en mer levende smak når disse nervene leges.

 

Etter 1 måned

Om så liten som en måned begynner en persons lungefunksjon å bli bedre. Når lungene leges og lungekapasiteten forbedres, kan tidligere røykere merke mindre hoste og pustebesvær. Idrettsutholdenhet øker, og tidligere røykere kan merke en fornyet evne til kardiovaskulære aktiviteter, for eksempel løping og hopping.

Etter 1-3 måneder

De neste månedene etter avsluttet fortsetter stiger de nevnte prestasjonene.

Etter 9 måneder

Ni måneder etter at du har sluttet, har lungene betydelig leget seg. De delikate, hårlignende strukturene inne i lungene, kjent som cilia, har kommet seg. Disse strukturene hjelper med å skyve slim ut av lungene og hjelper til med å bekjempe infeksjoner.

Rundt denne tiden merker mange tidligere røykere en reduksjon i hyppigheten av lungeinfeksjoner fordi de legede flimmerhårene kan gjøre jobben sin lettere.

Etter 1 år

Risikoen for hjertesykdom vil avta med halvparten etter å ha sluttet å røyke i 1 år, og arterier og blodkar begynner å utvide seg etter 5 år.

Ett år etter å ha sluttet å røyke, reduseres en persons risiko for koronar hjertesykdom med halvparten. Denne risikoen vil fortsette å falle forbi 1-årsmerket.

Etter 5 år

Sigaretter inneholder mange kjente giftstoffer som får arteriene og blodkarene til å smale. Disse samme giftstoffene øker også sannsynligheten for å utvikle blodpropp.

Etter 5 år uten røyking har kroppen helbredet seg nok til at arteriene og blodkarene begynner å utvide seg igjen. Denne utvidelsen betyr at blodet er mindre sannsynlig å koagulere, og reduserer risikoen for hjerneslag.

Risikoen for hjerneslag vil fortsette å reduseres i løpet av de neste 10 årene etter hvert som kroppen leges mer og mer.

Etter 10 år

Etter 10 år kuttes en persons sjanser for å utvikle lungekreft og dø av den omtrent til halvparten sammenlignet med noen som fortsetter å røyke. Sannsynligheten for å utvikle kreft i munn, svelg eller bukspyttkjertelen har redusert seg betydelig.

Etter 15 år

Etter 15 år med å slutte å røyke, tilsvarer sannsynligheten for å utvikle koronar hjertesykdom en ikke-røyker. På samme måte har risikoen for å utvikle kreft i bukspyttkjertelen redusert til samme nivå som en ikke-røyker.

Etter 20 år

Etter 20 år synker dødsrisikoen fra røykingsrelaterte årsaker, inkludert både lungesykdommer og kreft, til nivået til en person som aldri har røykt i livet. Risikoen for å utvikle kreft i bukspyttkjertelen er også redusert til den som aldri har røkt.

ZIIP er den letteste måten å slutte å røyke på da den etterligner en røyk på mange måter.
1. Den har nikotin slik at røykesuget blir dempet
2. Den har en praktisk og enkel størrelse du fint kan putte i lommen
3. Den er er veldig brukervennlig 
4. Den har over 20 smaker (vi tilbyr nå rundt 10)
5. ZIIP koster bare en tredjedel av det vanlig røyk koster
Prisforskjell:
En pakke ZIIP kommer med 4 pods og koster 199,-
En pod tilsvarer 20 røyk 
1 Pod koster derfor 50 kr
1 Røykpakke koster 130 kr

Om du vil gå over til ZIIP, trenger du kun en device og pods. Du kan få kjøpt begge deler i et 'kit' for 499,- 

www.evaeske.no/ZIIP

 

 

 

 

 

 

776
Verified Reviews
FAST SHIPPING ACROSS EU + EEA
GIFTS ON EVERY ORDER ABOVE 50 EUROS
Genuine Product Guarantee
Secure Shopping Guarantee
Handlevogn cart 0
You have successfully subscribed!