Juul i Norge

Fra form, til teknologi, til smak, er JUUL enkel å bruke, da det ikke er knapper eller brytere. JUUL-enheten er en fordamper som har regulert temperaturkontroll og bruker en JUUL-pod fylt med en proprietær e-væskeformula som kombinerer glyserol, propylenglykol, naturlige oljer, ekstrakter og smak, og nikotin. 

Disse egenskapene er unike for JUUL, og lar deg oppleve frihet fra stresset med sigaretter og lukt. Ved å imøtekomme sigarettlignende nikotinnivåer, gir JUUL tilfredsstillelse med å oppfylle kravene til røykere som ønsker å bytte fra røyking sigaretter.

JUUL utklasserer tobakksigaretter på alle punkter. Det er helsemessig langt bedre, mye billigere, og fungerer mye bedre i sosiale sammenhenger da det ikke har den tunge tobakklukten som vanlig tobakksigaretter fører med seg. 

JUUL har ennå ikke fått lisens til å selge i Norge. Det er derfor forbudt for norske bedrifter å importere og selge. Da vi er etablert i Nederland, kan du derfor bestille fra oss som privatimport til eget bruk, helt lovlig!

Hva som ligger i privatimport er en skjønnspørsmål, men det skal være tydelig at du skal kun importere uten hensikt å selge videre. Det må derfor regnes som lovlig å importere inntil 2-3 juuls og ca 100 pods ber bestilling per ca 3 måneder. Det er da også tatt i betrakning at du ønsker å gi bort juul (pods) til venner. 

Videon under gir en god forklaring på forskjellen på juul og røyking. 

Prisen som sammenlignes er langt ifra prisforskjellen på røyk og juulbruk i Norge. Spesielt da dersom du kjøper JUUL og pods fra oss, da vi tilbyr dette til en meget god pris.