Ser du etter JUUL Device?

Vi har fullstendig gått over til ZIIP da vi har hatt overveldende god tilbakemelding fra kunder. De aller fleste av våre tidligere juul-brukere har gått fullstendig over til ZIIP og ZIIP-Pods.

ZIIP fungerer akkurat på samme måte som JUUL, men har litt bedre batterikapasitet. 

 

Sammenligning mellom ZIIP og JUUL

 

 

 

 

Fra form, til teknologi, til smak, er JUUL kjent for å være ledende i industrien. Det er ingen knapper eller brytere. JUUL-enheten er en fordamper som har regulert temperaturkontroll og bruker en JUUL-pod fylt med en proprietær e-væskeformula som kombinerer glyserol, propylenglykol, naturlige oljer, ekstrakter og smak, og nikotin. 

Disse egenskapene er unike for JUUL, og lar deg oppleve frihet fra stresset med sigaretter og lukt. Ved å imøtekomme sigarettlignende nikotinnivåer, gir JUUL tilfredsstillelse med å oppfylle kravene til røykere som ønsker å bytte fra røyking sigaretter.

JUUL utklasserer tobakksigaretter på alle punkter. Det er helsemessig langt bedre, mye billigere, og fungerer mye bedre i sosiale sammenhenger da det ikke har den tunge tobakklukten som vanlig tobakksigaretter fører med seg. 

JUUL har ennå ikke fått lisens til å selge i Norge. Det er derfor forbudt for norske bedrifter å importere og selge. Da vi er etablert i Nederland, kan du derfor bestille fra oss som privatimport til eget bruk, helt lovlig!

Hva som ligger i privatimport er en skjønnspørsmål, men det skal være tydelig at du skal kun importere uten hensikt å selge videre. Det må derfor regnes som lovlig å importere inntil 2-3 juuls og ca 100 pods ber bestilling per ca 3 måneder. Det er da også tatt i betrakning at du ønsker å gi bort juul (pods) til venner. 

Videon under gir en god forklaring på forskjellen på juul og røyking. 

Prisen som sammenlignes er langt ifra prisforskjellen på røyk og juulbruk i Norge. Spesielt da dersom du kjøper JUUL og pods fra oss, da vi tilbyr dette til en meget god pris. 

 

Se JUUL i Sverige

Se JUUL i Danmark

 

 

776
Verified Reviews
FAST SHIPPING ACROSS EU + EEA
GIFTS ON EVERY ORDER ABOVE 50 EUROS
Genuine Product Guarantee
Secure Shopping Guarantee
Handlevogn cart 0
You have successfully subscribed!