FAQ

Q: Devicen har dårligere kraft/vanskeligere å trekke, enn tidligere, må jeg kjøpe en ny?

A: En device må byttes ut med jevne mellomrom. Det kommer an på hvor ofte du har brukt den og hvordan du har behandlet den. Vi anbefaler å kjøpe en eske for oppbevaring, eventuelt (også) et juul-deksel. Vi selger begge deler. Behandler du devicen riktig kan den vare i flere år.

Prøv dette før du kjøper en ny: 

Bruk en tørr bomullspinne til å rengjøre ladekontaktene til JUUL-enheten forsiktig, innsiden av enheten og USB-ladedokken. Hvis en liten mengde væske kommer inn i luftveien, må du fjerne JUULpod fra JUUL-enheten og prøve å tappe JUULpod oppned på et tørt sted og deretter tørke det rent før du setter det inn igjen.

 

Q: Jeg har ventet to uker på bestillingen min, men har fortsatt ikke motatt noe. 

A: Vi holder til i Nederland. Selv om vi har skrevet 3-8 virkedager leveringstid, kan dette variere og det er lite vi kan gjøre for å få pakken levert til deg raskere. Dersom du har ventet i mer enn 3 uker, anbefaler vi at du tar kontakt med vår kundeservice. Har du ventet i en måned, gir vi deg en form for kompensasjon. Det er ekstremt sjeldent at pakken blir borte i postsystemet, det er som regel bare et spørsmål om tid før pakken kommer. 

 

Q: Hvor mange pods trenger jeg?

A: Dersom du har røyket tidligere blir det lettere å estimere hvor mange pods du trenger, selv om det er litt unøyaktig. En pod gir ca 200 puff, en vanlig sigarett gir ca 15.  En pod skal vare omtrent like lenge som en pakke sigarett, men dette oppleves forskjellig.