ZIIP

Q: Hvorfor har dere sluttet å selge JUUL og begynt med ZIIP?


A: 
Det korte svaret er at vi rett og slett synes ZIIP presterer bedre. Det er færre rapporterte feil, den lader raskere og varer lengre. Det er også færre restriksjoner når det gjelder valg av smak.  ZIIP Pods er litt dyrere enn JUUL, men de er også nesten 50% større. 

 

Q: Hva er forskjellen på et podsystem ZIIP/JUUL og andre e-sigaretter?

A: Brukervennligheten. ZIIP og JUUL er en device med innebygd batteri. Det eneste ekstra du trenger er pods som du skifter ut når de blir tomme. E-sigaretter kommer i flere deler. Ofte må du kjøpe ekstra batterier i tillegg og du må også fylle på juice i tanken selv. ZIIP og JUUL er også mye mindre og er små nok til å ha i lommeboken. 

 

Q: Devicen har dårligere kraft/vanskeligere å trekke, enn tidligere, må jeg kjøpe en ny?

A: En device må byttes ut med jevne mellomrom. Det kommer an på hvor ofte du har brukt den og hvordan du har behandlet den. Behandler du devicen riktig kan den vare i flere år.

Prøv dette før du kjøper en ny: 

Bruk en tørr bomullspinne til å rengjøre ladekontaktene til JUUL-enheten forsiktig, innsiden av enheten og USB-ladedokken. Hvis en liten mengde væske kommer inn i luftveien, må du fjerne JUULpod fra JUUL-enheten og prøve å tappe JUULpod oppned på et tørt sted og deretter tørke det rent før du setter det inn igjen.

Q: Hvor mange pods trenger jeg?

A: Dersom du har røyket tidligere blir det lettere å estimere hvor mange pods du trenger, selv om det er litt unøyaktig. En pod gir ca 200 puff, en vanlig sigarett gir ca 15.  En pod skal vare omtrent like lenge som en pakke sigarett, men dette oppleves forskjellig. 

 

FRAKT

Q: Jeg har ventet to uker på bestillingen min, men har fortsatt ikke motatt noe. 

A: Vi holder til i Nederland. Selv om vi har skrevet 3-8 virkedager leveringstid, kan dette variere og det er lite vi kan gjøre for å få pakken levert til deg raskere. Dersom du har ventet i mer enn 3 uker, anbefaler vi at du tar kontakt med vår kundeservice. 

Mest sannsynlig skyldes det at posten ikke har funnet postkassen din. Vi kan ikke garantere at pakkene vi sender blir levert til hentested av posten. Gi oss derfor en annen adresse vi kan prøve å sende til når vi mottar pakken i retur. 

 

 

 

776
Verified Reviews
FAST SHIPPING ACROSS EU + EEA
GIFTS ON EVERY ORDER ABOVE 50 EUROS
Genuine Product Guarantee
Secure Shopping Guarantee
Handlevogn cart 0
You have successfully subscribed!